Studentica ugledala ukradeni bicikl i ostavila zanimljivu poruku novom vlasniku!

Dalmatinski portal

Je li vam se ikada dogodilo da ste svoj ukradeni bicikl ugledali negdje na ulici? Pretpostavlljamo da bi većina uzela ono što im je oduzeto. Ali ne i splitska studentica, kojoj se upravo opisana situacija dogodila. Kako piše Dalmatinski portal, ona je novom vlasniku bicikla ostavila upečatljivu poruku.

”Ej prijatelju, ovo je bicikla koja je meni ukradena oko Uskrsa ispred studentskog doma ‘Šara’. Ako je hoćeš vratiti ili nešto, moj broj je. P.S. Zavidaj konuse. Ostavija si je otključanu mogla sam sist na nju i odvest se, daj bar lanac nabavi”, napisala je domišljata studentica.

Prepričala je kako je prilikom dolaska na studij u Zagreb, bicikl kupila kako bi brže stigla do fakulteta. Sam bicikl je, kako kaže ova studentica, bio star i neatraktivn, a koštao je tristotinjak kuna.

Nakon što je uskršnje praznike provela kod kuće, njenog bicikla više nije bilo kod studentskog doma, a odmah nakon je kupila i novu.

Kada je ugledala svog starog ”ljubimca” na ulici, odlučila je ostaviti poruku da novog vlasnika obavijesti što treba na biciklu popraviti.

Nije joj palo na pamet uzeti natrag biciklu jer ni sama nije bila sigurna je li ona u rukama lopova ili nekog tko ju je kupio, a i nije joj potrebna obzirom da već ima novu.

Vjerujemo da će ostavljena poruka dobro nasmijati novog vlasnika, ali i da će odahnuti jer ova studentica nije uzela ‘pravdu’ u svoje ruke.


Komentari