Studentica u tramvaju pronašla laptop Dalije Orešković: ‘Zahvalna sam joj. Zlatna je cura, noć prije spavala sam samo dva sata’

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Svima nam se barem jednom dogodilo da smo nešto u tramvaju. Obično je to kišobran ili neka sitnica, no saborskoj zastupnici Daliji Orešković dogodio se veći gaf.

Naime, zastupnica se proteklog tjedna suočila s iznimno stresno obiteljskom situacijom, te je putujući u tramvaju potpuno zaboravila na torbu s laptopom prilikom izlaska. Na sreću, jedna studentica joj je dokazala kako još uvijek ima dobrih ljudi.

Kada ga je pronašla, uključila ga je i shvatila da pripada Daliji Orešković te je na Facebooku objavila da je pronašla njezin laptop.

Zastupnica nije krila sreću što joj je laptop vraćen u ruke.

“Nazvala sam djevojku, zlatna je cura i naći ćemo se kad krene na faks da mi dostavi laptop. Protekli tjedni su mi bili toliko stresni zbog privatnih, obiteljskih problema, noć prije spavala sam samo dva sata i na povratku s posla govorila sam sama sebi kako ne smijem ostaviti laptop. I eto, ostavim ga”, ispričala je Dalija za 24 sata i zahvalila se djevojci kazavši da joj je ovo trebalo da je malo strese i pokaže nešto dobro.


Komentari