Studenti, rezervirajte mjesto: Zagrebački studentski domovi otvorili natječaj za 2017./2018. godinu

www.flickr.com

Studentski centar u Zagrebu pokrenuo je natječaj za smještaj studenta u studentske domove u akademskoj godini 2017./2018.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti od 3. srpnja 2017. do 31. srpnja 2017. godine, a prijavnicu i popratnu dokumentaciju moraju dostaviti osobno. Brucoši prijavu mogu poslati preporučenom poštom.

Pravo na subvencionirani smještaj u zagrebačkim studentskim domovima u akademskoj godini 2017./2018. imaju redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske, redoviti studenti, državljani EU s prijavljenim boravkom u RH sa statusom stranca na stalnom boravku u RH, osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koje su upisane na visokim učilištima u RH studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija, piše Srednja.hr.

Prijave se donose osobno

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Prijave se podnose na adresu poslovnice za smještaj Studentskog centra u Zagrebu do 31. srpnja, radnim danom od 8 do 20 sati, a studenti ih moraju dostaviti osobno, uz obvezno predočenje indeksa i studentske iskaznice. Studenti koji su tek upisali studiji, to mogu napraviti i preporučenom poštom.[/box]

Novitet od ove godine je i obavezna prijava na natječaj online putem.

Osnovni dokumenti za prijavu na natječaj su: web prijava, popunjen, potpisan i ovjeren OBRAZAC „A“, popunjen, potpisan i ovjeren OBRAZAC „B“ – brucoši, privola / suglasnost za objavu osobnih podataka, potvrda / uvjerenje o prebivalištu (MUP) ili fotokopija osobne iskaznice, dokaz o uplati troškova natječajnog postupka,-tiskanica prijave za studentski dom te X-ica (na uvid).

Podsjećamo, nedavno je na snagu stupio novi o Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, a prema njemu ni ove godine dodatne bodove neće dobiti oni koji su sve ispite položili u ljetnom roku, a prije predaje dokumentacije na natječaj.

Sve detalje pogledajte u originalnom članku.


Komentari