Studenti, pridružite se organizaciji koja čini razliku: Neka akademska godina započne u zabavnijem tonu, nego što je prošla završila!

Facebook

Pridruži se studentskoj organizaciji koja već 10 godina čini razliku

Prijavljujući se za ESN Zagreb, student pomaže sebi da mu ova akademska godina započne u zabavnijem tonu nego što je zadnja završila.  

ESN Zagreb je studentska udruga koja je dio najveće europske studentske organizacije Erasmus Student Network koja uz potporu Sveučilišta u Zagrebu potiče mobilnostČlanovi imaju priliku organizirati aktivnosti različitih područja djelovanja, pomoći u procesu prilagodbe studenata na razmjeni te biti educirani od strane udruge – i to sve u internacionalnom okruženju. 

Jednom godišnje otvaraju se vrata ESN-a Zagreb, a i prijavnice za sve zainteresirane koji žele postati dio prve ESN sekcije u Hrvatskoj. Svaki korak (budućeg) člana ima svrhu kojom se želi pomoći u razvoju i pripremi osobe za zapošljavanje, i to u zabavnom okruženjem jer dio samoga iskustva je upoznavanje raznolikih ljudi i uživanje u studentskim trenucima. 

Studenti imaju priliku izabrati dva tima između njih 6: PR, Sport, Social Inclusion, Intercultural Exchange, Party i Travel. Postoji mjesto za putoholičare, kreativce, one velikog srca, one sportskoga duha, partijanere, a i ljubitelje drugačijeg! Osim organizacijskih vještina i timskog rada, zainteresirani članovi imaju priliku razvijati svoje znanje i umijeće iskustvom u HR-u, stvaranju partnerstva, obrazovanju, digitalizaciji udruge i uređivanju web stranice, projektima te koordinaciji internacionalnih studenata

Kako bi zainteresiranima približili rad studentske organizacije i olakšali sam proces prijave, 1.rujna u 18 sati u Melinu organizira se Info Dan ESN-a Zagreb gdje svatko može saznati više informacija o svim područjima djelovanja kojima se bave iz prve (ESN) ruke. 

Samo nekoliko klikova dijeli osobu od prijave. Potrebno je napisati osnovne informacije, učitati CV, objasniti osobnu motivaciju za prijavu te izabrati tim. I to je to – do subote kada se dobiva mail s informacijama o nastavku procesa. 

Regrutacijski postupak prijave traje do 4. rujna, petka u ponoć! Zainteresirani za učlanjenje se odmah mogu prijaviti ovdje.

Za više informacija o samim timovima i udruzi možeš saznati na društvenim mrežama ESN-a Zagreb Facebooku i Instagramu te na web stranici


Komentari