STUDENTI, OVA PRILIKA SE NE PROPUŠTA: Prijavite se na edukacije za EU projekte!

pixabay.com

Ukoliko imate ideju i ne znate kako je realizirati uz pomoć fondova EU-a, ovo je prava radionica za vas!

Program edukacije za mlade na temu pripreme i provedbe projekta financiranih iz EU fondova održava se od 31. ožujka, a sama edukacija traje 15 tjedana. Program organizira Ured zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić i Hrvatska gospodarska komora.

Program edukacije kroz praktične radionice namijenjen je svima mlađima od 35 godina, studentima, ali i svim zaposlenim i nezaposlenim te mladim poduzetnicima. Raspoređeni u grupe polaznici će pripremati vlastite projekte koji će biti spremni za prijavu na natječaje za korištenje EU fondova.

Edukacija će se provoditi kroz 15 tjedana, svakoga drugog četvrtka, od 17 do 19 sati počevši od 31. ožujka 2016. u Zagrebu u prostorijama Hrvatske gospodarske komore (Roosveltov trg 2). Polaznici koji budu prisutni na više od 20 sati dobit će potvrdu o sudjelovanju potpisanu od strane zastupnice Maletić i za njih će biti organiziran posjet Europskom parlamentu u Bruxellesu, a najuspješniji polaznik dobit će mogućnost stažiranja mjesec dana u Europskom parlamentu u Bruxellesu u Uredu zastupnice Ivane Maletić.

Životopis pošaljite na mail adresu [email protected] zaključno s 25. ožujkom 2016. Trideset najboljih i najzainteresiranijih bit će primljeno, piše Srednja.hr. 


Komentari

loading...