STUDENTI ODUŠEVLJENI sjajnom atmosferom i izvrsnim govornicima (FOTO)

Konferencija je održana 7. studenog, a sudjelovali su brojni izvrsni govornici, direktori, CEO-ovi te gosti iznenađenja.

Izvrsni govornici, fascinantne životne priče, sjajna atmosfera i dupkom puna Kongresna dvorana obilježili su CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferenciju koja je održana na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Konferencija je organizirana u suradnji s Ekonomskim fakultetom iz Sarajeva, a okupila je više od 600 sudionika.

Cilj konferencije bio je potaknuti sudionike konferencije da unatoč brojnim preprekama s kojima se svakodnevno susreći ne posustaju u ostvarenju svojih životnih i poslovnih planova. Kao se nositi s usponima i padovima, kako postići zacrtani cilj i otkriti nove mogućnosti sudionici su mogli čuti kroz inspirativne, motivirajuće, ali i emotivne priče govornika: Vedrana Antoljaka (Sense Consulting, glavni partner), Miljenka Vaića (Nestle, Country Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu), Ide Pandur (Entourage, CEO), Luke Abrusa (Five, CEO), Branke Slaveske (Heineken Hrvatska, predsjednica Uprave), Krešimira Dvorskog (Nextbike, direktor), Ivana Brezaka Brkana (Netokracija & Meme Media) i Fani Stipković (novinarka).

Na samom početku konferencije uz sjajnog voditelja konferencije Franu Ridjana, atmosferu je dodatno zagrijao prvi gost iznenađenja Mladen Bodalec, a posebno oduševljenje publike izmamio je zadnji govornik i gost iznenađenja Miroslav Škoro.

„Željeli smo da studenti iz prve ruke i na konkretnim primjerima čuju da su i usponi i padovi sastavni dio uspjeha. Ležernom atmosferom, iznenađenjima, emocijama, humorom uspjeli smo ovu konferenciju približiti mladima na jedan drugačiji način i zadržati njihovu pozornost tijekom cijele konferencije. Više od 1200 prijava sa gotovo svih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, drugih javnih i privatnih visokih učilišta iz Zagreba, kao i ostalih sveučilišta i drugih organizacija u Hrvatskoj premašuje i naša očekivanja kao organizatora“, istaknula je Suzana Karabaić, koordinatorica CEO tima s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Svoje oduševljenje konferencijom nisu krili ni sudionici, ali ni sami govornici:

“600 sudionika subotu ujutro pokazuje visoku vrijednost ove spektakularne konferencije. Bravo CEO ekipa! Bila mi je čast i privilegija biti danas s vama. Hvala svim sudionicima i organizatorima”, kazao je Vedran Antoljak.

“Definitivno najjači studentski događaj ove godine! Sve pohvale organizatorima”, izjavio je Krešimir Dvorski.

“Hvala CEO konferencija i svim studentima koji su napunili danas Kongresnu dvoranu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, bilo mi je veliko zadovoljstvo biti jedan od govornika i družiti se s vama. Jako emotivan i ispunjen dan”, rekla je Fani Stipković.

Evo što su o CEO konferenciji rekli studenti:

„Govornici su svojim uspješnim životnim pričama nastojali zapaliti iskru u našim srcima i u tome su uspjeli. Smatram da je važno slušati o tome “kako se može” jer svatko od nas mladih ljudi pun je potencijala i važno je biti toga svjestan i znati taj potencijal dobro usmjeriti. CEO konferencija pravo je mjesto za otvaranje očiju i buđenja svijesti o vlastitim mogućnostima! Stvarno ugodna i pozitivna atmosfera koja je vrijedila provedene subote na fakultetu. Potrebna doza motivacije“, izjavila je Antonija Domšić, 2. godina EFZG-a.

„Izvrsni predavači, besprijekorna organizacija, fascinantne životne priče, iznenađenja, emocije, humor – sve to je bila CEO konferencija koja je sudionike zadržala potpuno fokusiranima od početka pa do samog kraja programa i o kojoj će se, vjerujem, još dugo pričati u studentskim krugovima. Ova subota je za mene bila jedno zaista dragocjeno iskustvo“, svoje mišljenje podijelila je Agneza Novogradec, 3. godina EFZG-a.

„CEO konferencija me oduševila! Najviše mi se svidjela atmosfere u dvorani jer svi su stvarno sa zanimanjem slušali predavače i postavljali pitanja. Mislim da je ovo čak najbolja konferencija na kojoj sam do sad bila“, ispričala je Ivana, 3. godina EFZG-a.

Studenti

Komentari