STUDENTI NA ‘SAVI’ DOBILI ROK ZA ISELJENJE: Evo do kada moraju izaći i gdje će ih se smjestiti

Zarko Basic/PIXSELL

Zbog Europskih sveučilišnih igara tisuće studenata bit će preseljeno iz Studentskog doma “Stjepan Radić”.

Na stranicama Studentskog centra objavljen je službena Odluka koja nalaže kako studenti stanari Studentskog naselja Studentskog centra u Zagrebu moraju iseliti do kraja lipnja, odnosno do 30. lipnja 2016. godine.

Što znači kako će studentice i studenti smješteni u Studentskom domu Stjepan Radić morati do kraja mjeseca napustiti smještaj zbog nadolazećih Europskih sveučilišnih igara. No, onima kojima fakulteti nisu uskladili ispitne rokove s početkom Igara, moći će se privremeno useliti u druge studentske domove, odnosno u Cvjetno naselje, Dom Dr. Ante Starčević i Laščini, ovisno o raspoloživi kapacitetima.

Ljetni smještaj ograniziran je u Studentskom naselju “Cvjetno naselje” i to u vremenu od 15. srpnja do 31. kolovoza, a studenti zainteresirani za premještaj mogu se predbilježiti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni.

Nakon što se obavi premještaj u SD “Stjepan Radić” uselit će na tisuće stranih studenata sportaša koji će sudjelovati na Europskim sveučilišnim igrama koje će pak trajati od 12. do 25. srpnja.


Komentari