STRAVIČAN POŽAR NA TRNJU: Zapalio se podrumski stan, poginula jedna osoba (FOTO)

vijesti.hrt.hr

U intervenciji gašenja požara sudjelovala su 23 vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba sa 7 vatrogasnih vozila.

U požaru podrumskog stana u zagrebačkom naselju Trnje smrtno je stradala jedna osoba, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Vatra je buknula u obiteljskoj kući u podrumskom stanu jutros oko 6 sati na adresi Trnjanske ledine 1, kratko navodi policija. Na mjesto događaja stigli su i vatrogasci i Hitna pomoć, prenosi HRT.

Za sada nisu poznati uzroci i okolnosti izbijanja požara. Također još se ne zna identitet poginule osobe, ali navodno je riječ o muškarcu.

Službeno priopćenje Ureda za upravljanje hitnim situacijama

“Jutros u 6:20 sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama dobio je informaciju od Županijskog centra 112 o požaru kuće na adresi IV. Trnjanske ledine 1. U požaru je smrtno stradala jedna osoba. Na teren su izašle sve dežurne službe, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Ured za upravljanje u hitnim situacijama, Policijska uprava zagrebačka, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i djelatnici Gradske plinare Zagreb i Hrvatske Elektroprivrede – Elektra Zagreb. U intervenciji gašenja požara sudjelovala su 23 vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba sa 7 vatrogasnih vozila. Požar je lokaliziran i nema prijetnje za okolne stambene objekte te slijedi sanacija požarišta”, poručili su iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama.

vijesti.hrt.hr
vijesti.hrt.hr
Facebook/Radio Sljeme
Facebook/Radio Sljeme
Facebook/Radio Sljeme
Facebook/Radio Sljeme

>>> POLICIJA SE SJATILA U PREČKO: Kvart pod opsadom, došlo do pucnjave u automat klubu (FOTO)


Komentari