STRAVIČAN NAPAD PSA NA DIJETE: Djeca puštena na kućnu njegu, a vlasniku oduzet pas – kaže da je “samo malo zaigran”!

Foto: Pixabay/Ilustracija

Drama se odvijala jutros u Vrapču kada je ispred pekarnice belgijski ovčar napao dvije djece, brata i sestru koji su bili na putu prema školi.

U međuvremenu, pojavila se i zastrašujuća snimka incidenta koja prikazuje belgijskog ovčara koji napada dvoje djece te ih grize po tijelu i nogama, te kako im u pomoć pristižu odrasli koji tjeraju psa. Snimku možete pogledati ovdje.

Prestrašenoj i ozljeđenoj djeci pomoć je pružena u Klaićevoj bolnici, potvrdio je ravnatelj Goran Roić, dok su djeca kasnije puštena na kućnu njegu.

Nešto prije podneva pred kuću vlasnika psa stigla je i policija, a pas je oduzet vlasniku i smješen u azil Dumovec.

Kako prenosi 24 sata, vlasnik psa je novinarima rekao, “ma on vam nije agresivan, samo je malo zaigran.” Jedan od svjedoka današnjeg napada rekao je da je stigao odmah iza napada, da su ispred pekare nasred ceste ležali majka i dječak koji je bio krvav.

“Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju”, ispričao je očevidac strašnog napada


Komentari