STRAVA U ZAGREBAČKOJ UČIONICI: Povučenog dječaka grubo zlostavljali i tjerali da se iživljava na drugima!

www.youtube.com

Skupina problematičnih dječaka zlostavljala ga je svaki dan, a on ih je od straha da ne dobije batine počeo oponašati. 

Priča ovoga povučenog dječaka, na polovici svog obrazovanja, zasigurno nije jedina. Njegova majka ispričala je za portal AlJazeera kako je njegov sin, inače sramežljiv i osjetljiv, odjednom počeo raditi probleme po školi, biti nepristojan sa vršnjacima i profesorima.

Iako u početku majci nije bilo jasno zašto je njezin sin toliko promijenio ponašanje, ubrzo se sve otrkilo. Dječak je, zapravo, prvo sam bio žrtva opetovanog verbalnog zlostavljanja, zadirkivanja, ignoriranja i omalovažavanja, a nerijetko su njegovi vršnjaci, među kojima je bio i njegov najbolji prijatelj, pribjegavali i raznim oblicima fizičkog nasilja. Kako bi izbjegao daljnje batine, ovaj dječak je i sam počeo zlostavljati druge, kako bi ušao u skupinu i pobjegao svakodnevnom zlostavljanju od strane svojih vršnjaka.

“Počeo je i sam raditi probleme nastavnicima i drugim učenicima. Ali ponekad je bio i natjeran da se mora ponašati tako i tako ili da će dobiti batine,” rekla je njegova majka. Ističe kako je nakon što se cijela priča otkrila, dječak privremeno premješten u drugu školu. Najgora je stvar što su njezino dijete stručnjaci ocijenili kao visokointeligentno, a sada u novoj školi pohađa nastavu po posebnom programu.

>>>MAJKA U VRTIĆU ZATEKLA ŠOKANTAN PRIZOR: Sinčić (3) iznemogao od plakanja sjedio na kahlici zavezanih ruku (FOTO)

>>>NEZAPAMĆENO NASILJE U ZAGREBU: O ovome ne priča nitko, a posljednjih dana postaje sve intenzivnije

 

 


Komentari