STRAVA U MEĐIMURJU: U zamrzivaču pronađeno tijelo mlade djevojke!

Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
U obiteljskoj kući u Palovcu je pronađeno tijelo mlade djevojke, a pretpostavlja se da se radi o  Jasmini Dominić čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine.
Jučer u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja, a neslužbeno se govori kako je riječ o sestri nestale Jasmine, koja s obitelji živi u kući u gdje je i pronađeno tijelo, prenosi Večernji list.

U evidenciji nestalih navodi se da je Jasmina kao 23-godišnjakinja nestala u kolovozu 2000., što znači da je nestanak obitelj prijavila tek nakon dugih pet godina. Majka radi u inozemstvu, a nakon smrti oca prije par godina u kući je ostala živjeti starija sestra sa suprugom i troje djece, a s njima živi i partner nastarije kćeri.

Stanovnici malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji, ostali su zatečeni kada su čuli da je 16. veljače pronađen leš koji je, prema neslužbenim navodima, stajao u zamrzivaču 18 godina. Vijest je objavio portal eMeđimurje, a vjeruje se da se radi o tijelu Jasmine Dominić.
Nestala je u kolovozu 2000. godine u Zagrebu, gdje je studirala i radila preko studentskog servisa.

”PU međimurska je u 12 sati iz Zavoda za hitnu medicinu zaprimila dojavu da je u Palovcu u obiteljskoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna odvjetnica koja zajedno s policijom provodi očevid.”, potvrdio je glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.

Napravljena je obdukcija, a policija nastavlja s istragom ovog tragičnog događaja.


Komentari