STRAHOTA U GAJNICAMA Curici na zebri pregazila nogu pa pobjegla, traže se svjedoci i crnokosa gospođa

Foto: Google Maps

U zagrebačkim Gajnicama u srijedu ujutro dogodila se prometna nezgoda, u kojoj je, nakon što se vraćala iz škole, malenoj devetogodišnjoj Gajničanki, niti manje niti više nego na zebri, neoprezna vozačica prešla preko stopala. Bezobzirna vozačica nije se niti zaustavila kada je shvatila da je djevojčici pregazila stopalo, već je pobjegla.

Foto: Facebook

Kako je za Zagreb.info ispričala mama djevojčice Marijana Bilić Rakvin, “kćer je bila na snimanju u Klaićevoj i ima longetu, ali doktori nisu sigurni je li stopalo slomljeno”.

”Vozačica u bijelom autu je naletjela na moju kćer kada je prelazila zebru, a da se nije niti zaustavila, samo je kratko stala i brzo se odvezla dalje”, rekla je.

Nažalost, nitko od prisutnih nije uspio vidjeti broj registracije, a jedino što znaju jest da je auto bio bijele boje, tako da sada i policija traži svjedoke nesreće.

Foto: PUZ

No, mama Marijana moli da joj se javi crnokosa gospođa koja ima dvoje djece koja je pomogla njenoj kćeri, kako bi joj propisno zahvalila.

Traži se crnokosa gospođa s dvoje djece

“U tom trenutku je kćer bila s prijateljicom i ona je brzo otrčala do njenog tate, jer živimo 20 metara od te zebre, a mojoj kćeri je pomogla jedna gospođa koja ju je odvela do klupice i pomogla joj dok tata nije došao”, ispričala nam je.

Foto: Google Maps D

Inače, priča nam mama Marijana kako su stanari od Gradske četvrti i od Mjesnog odbora već tražili da se u ulici Gajnice postave kamere, upravo zbog neopreznih vozača. To je ulica koja prolazi pored tržnice u Gajnicama, preko nje prelaze djeca kada idu u školu i park, i općenito je vrlo prometna, kaže nam Marijana, pa dodaje da će tek sada krenuti u borbu, te će tražiti da se postave upornici po cijeloj toj ulici, a ne samo ispred škole.

“Noću tu bude kaos, škripanje guma, jer se voze i utrkuju, po toj ulici skroz do ulice Karažnik”, kaže nam mama Marijana i zaključuje:

”Nisam se nadala da će se takva situacija, da djetetu netko pregazi stopalo, dogoditi usred bijelog dana”.

Komentari