ŠTO MU JE BILO NA UMU? Milan Bandić koristi sve kao samopromociju, no je li mu uspjelo? (FOTO)

Patrik Macek/PIXSELL

U svibnju iduće godine imat ćemo izbore za novog gradonačalnika Grada Zagreba.

Jasno je to i dosadašnjem “vladaru” Milanu Bandiću, jer on je u kampanji kako i ime njegove stranke kaže 365 dana u godini. Osim što tu i tamo otvori neku fontanu, pojavi se na krpanju rupe na jednoj od zagrebačkih prometnica, pošalje djecu branitelja, dragi gradonačelnik napravio je nešto što se i nije svidjelo baš svim njegovim glasačima.

Naime, Bandić je jučer bio na posljednjem ispraćaju djece Olgice Spevec, bivše direktorice Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN). Podsjetimo kako su Hana i Filip u utorak, 26. srpnja, poginuli u automobilskoj nesreći na autocesti A1 kod Modruša kada je njihov automobil sletio s kolnika.

I bila bi to lijepa Milanova gesta, da “brže bolje” odmah nije objavio fotografiju sa sprovoda, i tako iskoristio to za samopromociju, što nikako nije primjereno ni mjestu, a ni događaju.

I to nije bio prvi put da Milan objavljuje na društvenim mrežama fotografije sa sprovoda. Možda želi dati do znanja kako poštuje svačiji život, ali ovim objavljivanjem slika o sebi daje sasvim drugačiju sliku i većini to izgleda kao nepotrebna reklama.

Sjetimo se i slavne Bandićeve nezgodeu Brčkom kada je, tokom polaganja vijenca na spomenik, pao na leđa. Međutim, pad nije obeshrabrio gradonačelnika koji je puzeći usppo postaviti vijenac na spomenik palim borcima 108. brigade HVO-a.

>>> 5 RAZLOGA zbog kojih je Milan Bandić u Zagrebu nepobjediv


Komentari