ŠTO JE PRAVA ISTINA? Pojavila se informacija da je Šegota povukao ostavku, iz Holdinga stigao demantij

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Jutros se pojavila informacija kako je direktor podružnice Gradska groblja iz sastava Zagrebačkog holdinga, Patrik Šegota, povukao ostavku koju je dao na to mjesto.

Kako tvrdi Dnevnik Nove TV, dobili su objavu za medije od strane Gradskih groblja u kojoj stoji da je povlačenje Šegotine ostavke dogovor gradonačelnika Bandića i njega.

“Obzirom da nisam dobio nikakvo očitovanje u svezi ostavke koju sam Vam podnio 09.11. 2020, a iz razloga utvrđivanja činjenica od strane Kontrolnog ureda Zagrebačkog Holdinga i Kontrolnog ureda Grada Zagreba, koji u postupanju Voditelja Podružnice prilikom zakupa neizgrađenog građevinskog zemljišta nije utvrdio propuste, povlačim ostavku.

I dalje obavljam dužnosti i radne obveze koje proizlaze iz Ugovora o radu Voditelja Podružnice i temeljem Zakona, obzirom da sam i dalje upisan u sudskom registru kao Voditelj podružnice”, navodi Šegota u dopisu do kojeg je Dnevnik Nove TV došao.

Predsjednica uprave Zagrebačkog Holdinga Ana Stojić Deban je na konferenciji za novinare demantirala informacije koje su se pojavile u medijima da je voditelj podružnice Gradska groblja Patrik Šegota povukao svoju ostavku na tu dužnost.

Stojić Deban je istaknula da je Šegota dao ostavku 9. studenog koja je procesuirana i da je na tu dužnost imenovana nova osoba. Mediji su objavili i priopćenje Zagrebačkog Holdinga o vraćanju na funkciju Šegote, a Stojić Deban istaknula je kako Holding nije autor tog objavljenog priopćenja.

“Holding nije izdavao pisana priopćenja niti je zaprimio dokument povlačenja ostavke gospodina Šegote”, kazala je Stojić Deban.

‘Nismo slali priopćenje’

Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Bandića je pak poručila:

“Ostavka je podnesena, ostavka je procesuirana, na mjesto v.d. voditelja podružnice imenovana je nova osoba. Sve ostalo bojim se da su zapravo samo nekakva fabuliranja, priča neke priče sa elementima koji se nisu dogodili”, rekla je.

Što se događa u Zagrebačkom holdingu nije nam jasno, ali iz njihove Uprave demantirali su ovu vijest.

PATRIK ŠEGOTA POVLAČI OSTAVKU! Šef Gradskih groblja dogovorio se s Bandićem da ostaje na poziciji

Nakon što su mediji prenijeli obavijest o Šegotinoj ostavci, iz Ureda uprave Zagrebačkog holdinga na e-mail nam je došla sljedeća obavijest:

“Poštovani,

Vezano za netočne i neistinite informacije u jednom dijelu medija vezano za navodne nove promjene u rukovodstvu podružnice Gradska groblja, Zagrebački holding d.o.o nije po ovom pitanju poslao nikakvo priopćenje predstavnicima medija.

Podsjećamo da su sve aktualne informacije dostupne  na internetskoj stranici Zagrebačkog holdinga d.o.o.

Srdačno,

Senka Knežević
Ured Uprave ZGH”, stoji u obavijesti.


Komentari