Stiže vremenski kaos: U tjednu pred nama očekujte sve!

tvorbis.com.mk

Pripremite se na vrtoglave vremenske promjene.

Ponedjeljak je prošao u paklenom tonu, a temperature su dosezale gotovo 40 stupnjeva. Ipak, moguće je da se sve preokrene, DHMZ najavljuje oblake i kišu za večer, a trebao bi puhati umjeren do jak jugozapadni vjetar.

U utorak bi trebalo biti suho i vruće s temeraturama do 34 stupnja. Biti će pretežo sunčano uz povremenu naoblaku, a puhat će slab do umjeren zapadni vjetar.

Srijeda ponovo donosi preokret. Temperature će i dalje biti visoke, iako nekoliko stupnjeva niže nego dan prije. One će dosezati 31 stupanj, a možete očekivati pljuskove i grmljavinu uz slab do umjeren sjeveroistočni vjetar.

U četvrak će se temperature još malo spustiti, ovog puta do 28 stupnjeva. Biti će pretežno sunčano uz pokoji oblak i puhat će slab do umjeren sjeveroistočni.

U petak ponovo zaokret, dolazi kiša i tmurno vrijeme, a temperature će ići do 27 stupnjeva i uhat će slab do umjeren istočni vjetar. I dan nakon neće biti puno vedrije. Iz DHMZ-a najavljuju pljuskove i temperturu od 24 satupa, pa ako ništa drugo, lakše će se disati.

Sam kraj tjedna, nedjelja biti će suha i pretežno sunčana, te će najviša dnevna temperatura biti 26 stupnjeva. Puhat će umjeren do jak sjeveroistočni vjetar.

FOTO: DHMZ
FOTO: DHMZ


Komentari