Stanovnici Kajzerice ogorčeni: Situacija s rotorom te Interliberom postaje neizdrživa

Rotor - Jadranska avenija - Zagreb from above

Hitno da posjeti Kajzericu u poslijepodnevnim satima te se i sam uvjeri do kakvog je prometnog kolapsa došlo privremenim zatvaranjem prometnica na Kajzerici gradonačelnika Milana Bandića članovi građanske udruge “Za kaj? Za Kajzericu!” pozvali su u svoj kvart da provjeri do kakvog je prometnog čepa dovela izgradnja pristupnih cesta najvećem kružnom toku u gradu.

“Iako sustavno više godina apeliramo na nedostatke koji se lako i bez puno muke mogu otkloniti, početkom radova na uređenju rotora Kajzerica je postala usko grlo na ulasku u Zagreb. Uvjereni smo da će potpunim zatvaranjem rotora situacija biti još gora! A dodatno je pogoršavaju i velesajamske priredbe poput ovotjednog Interlibera”, poručili su iz udruge, u kojoj ističu i da se molbe Mjesnog odbora Kajzerica, bile one velike ili male poput malih komunalnih akcija od Grada sustavno odbijaju. S druge strane, kažu da ne žele vjerovati da je to zato što u njemu gradonačelnikova stranka nema većinu.

S druge strane, kažu da ne žele vjerovati da je to zato što u njemu gradonačelnikova stranka nema većinu, piše Večernji list.


Komentari