STALNO ‘DELA’: Gradonačelnik nakon fotke s MISS UNIVERSE, mijenjao kontejnere kod fontana (FOTO)

Facebook / Milan Bandić

U samo nekoliko minuta, zagrebački gradonačelnik uspio je šarmirati aktualnu Miss Universe Hrvatske, a nakon toga uklanjati koševe za smeće…

Čini se kako naš gradonačelnik nikada ne spava. Dokaz toga su mnogobrojni događaji koje posjećuje, osobe s kojima se fotografira i druženja s građanima, kumicama, radnicim… Nema gdje nije prerezao vrpcu, obišao ulicu, okopao gredicu vrta ili pak oprao kolnik.

Tako se danas tik uz fontane, fotografirao u društvu Barbare Ljiljak koja je okrunjena za “Miss Universe Hrvatske 2015.”

>>> BANDIĆ RANOM ZOROM šmrkom prao centar grada (FOTO)

Facebook / Milan Bandić

Miss Hrvatske i gradonačelnik ovjekovječeni su uz popularne fontane, no ubrzo nakon fotografiranja on se (usprkos činjenici kako je odjeven u odijelo) dao u posao…

Facebook

Čini se kako su mu za “oko zapele” neke sitnice koje se moraju srediti, pa je tako odlučio zamijeniti kontejner za smeće, a u tome mu je pomogao i njegov službeni fotograf.

Facebook / Milan Bandić

Neki misle kako su u pitanju političke igre i populizam, dok drugi pak podržavaju svaki njegov potez u održavanju čistoće naše metropole. Prošli tjedan je tako u cik zore prao ulice šmrkom i dobio pljesak okupljenih građana.

Prisjetimo se:

Facebook / Milan Bandić


Komentari