SRNIN BRAT OBJASNIO TRENUTAK KOJI JE OBIŠAO SVIJET: ‘Njegove suze nisu bile slučajne…’

Facebook

Svijet je obišao video snimljen u trenutku intoniranja hrvatske himne u kojem Darijo Srna ne može suspregnuti suze.

Kapetan hrvatske reprezentacije dan prije utakmice s Češkom, pokopao je oca Uzeira i stao na travnjak spreman ispuniti mu posljednju želju. Što se točno u tim trenucima događalo za Sportske novosti ispričao je Srnin brat Renato koji će i sam s tribina gledati pokušaj plasmana Hrvatske u četvrtfinale turnira.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

”Da, idem automobilom dati podršku svom bratu i našima. S Darijem je nekoliko dana bila supruga. Razgovarali smo u srijedu i on je izrazio želju da dođem kako bih mu dao podršku i kako bismo zajednički ispunili zadnje želje našeg pokojnog oca Uzeira. Darijo je emotivno vezan uz cijelu našu obitelj, a njegova ljubav prema reprezentaciji i Hrvatskoj bezgranična je”, kazao je najstariji od trojice braće i dodao:

”Nisu one suze uoči utakmice s Češkom bile slučajne, vjerujte mi. One su bile znak sjećanja na oca i odraz želje za uspjehom reprezentacije koju predvodi…”, kazao je ponosni brat Renato.

Podsjetimo, svi igrači i stručni stožer pružili su mu podršku, a s njim je delegacija HNS-a, predvođena izbornikom Antom Čačićem, bila na sprovodu u Metkoviću.

>>> SUZE RADOSNICE NA SRNINOM LICU: Kapetan dobio priznanje koje će oduševiti cijelu Hrvatsku


Komentari