Sretan završetak drame: Elena je upisana u školu

Navedenom dionicom vrlo često se kreću djeca (FOTO: Thestar.com)

Kako piše N1, malena djevojčica Elena iz Zagreba upisana je u školu.

Ravnatelj škole potvrdio je kako je dijete upisano. “Čim smo dobili rješenje, upisali smo dijete”, rekao je. “Ne mogu vam reći tko je zaslužan što je rješenje stiglo u petak”, odgovorio je na novinarski upit.

Upitali su ga tko je odgovoran za ovu grešku. “Sustav je takav kakav jest. To nije ničiji propust”, odgovorio je ravnatelj.

Izjavu je dala i majka djeteta Ana Vujnović: “Odgovornost je na Gradskom uredu, činjenjica je da nam nje rješenje došlo u petak popodne i da smo mi s njim došli u školu, a da nitko nije znao da je dijete upisano. Riješili smo situaciju”, rekla je, prenosi Index.

Podsjetimo, majka djevojčice iz Zagreba, koja je jučer trebala krenuti u prvi razred osnovne škole, napisala je otvoreno pismo hrvatskim institucijama.

Naime, djevojčica je dijete s posebnim potrebama, a prvi dan škole dočekala je bez dodijeljenog razreda. Majci djevojčice iz škole su rekli da im nitko nije rekao da ona dolazi.

>> Ministrica Divjak oglasila se o situaciji djevojčice Elene nakon potresnog pisma njezine majke

>>> Potresno pismo majke prvašice iz Zagreba institucijama: ‘Koliko vrijedi slomljeno sedmogodišnje srce? Koliko košta svaka ogromna suza?’


Komentari