SRETAN KRAJ POTRAGE Nakon šest dana od nestanka, Lara (15) iz Zagreba je pronađena

Lara Trbušić Golubić (Nestali.hr)

Lari Golubić Trbušić (15,5) iz Zagreba za kojom je policija tragala od ponedjeljka 9. svibnja, pronađena je na području Velike Gorice. Tijekom subote maknuta je iz evidencije Nestali.hr, a njezina majka Kristina Tomac presretna je što je njezina kćer živa i zdrava.

Podsjetimo ranije tijekom dana, Tomac je za Jutarnji otkrila što je prethodilo Larinom nestanku.

“Suprug i ja smo otišli u petak u Dramalj s unukom, Larinim osmomjesečnim sinom, i trebali smo se vratiti u nedjelju, ali smo neplanirano došli u subotu. Mislim da je kod nje tada bio u stanu jedan dečko, kojeg smo mi po povratku zatekli na stubištu. Na izričito pitanje gdje je bio, rekao mi je da je on susjed s 2. kata, ali nije znao reći kako se zove ni gdje stanuje. Međutim, Lara je rekla starijem bratu da je taj dečko bio kod nje. U nedjelju smo sasvim normalno, otvoreno razgovarali. U ponedjeljak u noći Larin sinčić se probudio oko tri sata ujutro i probudio je i nas.

Ustala sam pripremiti mu bočicu. Zvala sam Laru, ali nije se odazivala. Otišla sam do njenog kreveta i vidjela da je prazan”, ispričala je Kristina i dodala da je Lara iz kuće u Šenoinoj ulici otišla bez dokumenata i mobitela.

Otkrila je i da je Lara treći član obitelji koji je nestao, no ovoga puta, potraga je imala sretan ishod.

Komentari