SPORNA POLIKLINIKA BOROVJE: ‘Nesavjesno upravljanje i svjesna likvidacija’

pixabay.com

Slučaj Sportske poliklinike Borovje.

Hrvatska konzervativna stranka smatra kako je klinika Borovje ugašena zbog nesavjesnog upravljanje i svjesno likvidirana, njihovo priopćenje pročitajte u cijelosti:

“Zagrebački športski savez namjerno je likvidiran u prosincu 2013. U isto vrijeme nastaje Sportski savez grada Zagreba kojega vode isti ljudi s malim preinakama u vodstvu. Valjda je novo vodstvo bilo podložnije promjenama.

Kolateralna žrtva takvog upravljanja je Sportska poliklinika Borovje. Sportska poliklinika (45000 pregleda prošle godine) nije izuzeta iz ZŠS-a i kao takva je uništena radi obračuna gradske vlasti i pojedinih upravitelja i nesavjesnog vođenja Saveza. Naime, skupština nije razmišljala unaprijed ili je to svjesno učinila i nije izuzela Sportsku polikliniku iz ZŠS-a. Zbog te odluke Sportskoj klinici nije dozvoljen rad.

Roditelji koji brinu o vlastitoj djeci, a pogotovo njihovoj sportskoj izobrazbi, dolaze u probleme. Mjesto na kojem su mogli obaviti sve preglede i dobiti potrebne potvrde ugašeno je jednom političkom odlukom i nesavjesnim djelovanjem, a pregledi su prebačeni na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu kod doktora opće prakse. Što, zapravo, postaje problem za pedesetak tisuća mladih sportaša grada Zagreba, jer doktori opće prakse ne izdaju te iste potvrde.

Treba li nam možda kolektivna lobotomija kako bi smo shvatili da se ovakvi slučajevi događaju na tjednoj bazi? Treba li nam kolektivno ispiranje mozga od starih uzusa vremena kako bi shvatili da vladari grada Zagreba upravljaju našim novcem te da ne postoji samoupravljanje?

Hrvatski konzervativci Vas zovu da se probudite i jasno zauzmete stav: „Želimo transparentno i jasno trošenje javnog novca, kao i bolji nadzor nad istim!“”, kazo je Krunoslav Perković
u ime HKS GO Grada Zagreba


Komentari