Solidarnost, a ne zidovi – ZA GRAD prikuplja pomoć za izbjeglice

ZA GRAD

Potrepštine će se prikupljati u narednom tjednu, od 21. do 25. rujna.

Stranka ZA GRAD uključuje se aktivno u prikupljanje pomoći za izbjeglice koje iz ratom i sukobima zahvaćenih bliskoistočnih područja pristižu u Hrvatsku organizacijom humanitarnog Društvenog dućana. Potrepštine će se prikupljati u narednom tjednu, od 21. do 25. rujna, na više različitih lokacija u Zagrebu te u uredu Stranke u Jurkovićevoj 17 radnim danom od 12h – 15h i od 16h – 19h.

U nastavku, na priloženom linku možete pronaći raspored štandova našeg humanitarnog Društvenog dućana i popis potrebnih stvari i namirnica koje možete donijeti na neki od štandova ili u ured u Jurkovićevoj.

ZA GRAD je i prošle godine, kada su regiju zadesile velike poplave, otvorila vrata svojeg ureda za prikupljanje pomoći unesrećenima i onima koji su ostali bez svojih domova. Članovi i volonteri Stranke svakodnevno su primali, pakirali i otpremali stvari i namirnice koje su neumorno donosili građanke i građani velikog srca.

Svi koji žele svoj doprinos volontiranjem na štandovima Društvenog dućana te prijevozom stvari do lokacija na kojima se izbjeglice nalaze. Možete se javiti na [email protected], facebook stranicu ili na 095 8854 801.


Komentari