Šokantan prizor kod rotora! ‘Ovo je već za oduzimanje dozvole’

Vozio kamion i zaradio solidn cifru (Foto: Domagoj Greget)

Vozač kamiona slovenskih registarskih oznaka šokirao je svojim postupkom ostale vozače na obilaznoj cesti kod rotora.

Naime, danas u prijepodnevnim satima vozač je unatoč znakovima zabrane za kamione i ograničenjima visine vozila koji su tamo uredno postavljeni, tvrde drugi vozači, pokušao proći sa kamionom ispod jednog nadvožnjaka.

“Još jedan genijalac, ovaj se dobro nabio. Ovo je već stvarno za oduzimanje dozvole. On je zapeo sa jedno pola metra visine”, kazao je Domagoj Greget, koji se našao našao na mjestu spornog događaja.

“Znakovi su dovoljno jasno postavljeni, a uostalom ovaj kamion je zapeo sa kabinom za nadvožnjak, a ne sa prikolicom. Dakle, govorimo o velikoj razlici u visini vozila, barem 30cm. To je vozač morao na vrijeme shvatiti i uočiti. Ako bolje pogledate sliku, uočit ćete da je cijela prikolica nagnuta prema nazad i jače oštećena tako da vozač uopće nije razmišljao očito ni o čemu”, pojašnjava nam Greget.

Ističe da je loše to što su ukinuli policijske ophodnje koje su ranije dežurale bar u najkritičnije vrijeme da je dođe do ovakvih situacija.

“Jučer je jedan stao na vrijeme iz suprotnog smjera, a prekjučer se jedan polukružno okretao iz ovog smjera tako da očito to ništa ne znači, jedino ih fizički zaustaviti na vrijeme kao što su i radili u početku”.

Poslali smo upit policiji o razlozima ukidanja ophodnji i njihovo očitovanje objavit ćemo kada pristigne.

 


Komentari