SNJEŽNA KRALJICA PONOVNO BEZ GLEDATELJA! I ove sezone Sljeme će biti prazno

06.01.2021., Zagreb - Druga voznja muskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaskog kupa Snow Queen Trophy. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Po 16. put u Zagrebu će se održati Snježna kraljica za žensku, i po 13. put za mušku konkurenciju, ali nažalost gledatelja ponovno – neće biti.
Početkom sljedeće godine Sljeme bi trebalo ugostiti najbolje skijašice i skijaše, ali su organizatori potvrdili da, baš kao što je bio slučaj i početkom ove godine, gledatelja ponovno neće biti.
Tako ćemo drugu godinu zaredom Snježnu kraljicu pratiti isključivo preko TV ekrana.
Photo:: Luka Stanzl/PIXSELL

Sukladno epidemiološkoj situaciji – nema gledatelja

 
Sukladno epidemiološkoj situaciji te propisima nadležnih nacionalnih tijela vezano uz pandemiju i drastičnog porasta zaraženih osoba, utrke na Sljemenu će se ove sezone ponovo održati bez gledatelja i VIP gostiju. Također, sukladno FIS-ovim pravilima i odlukama, neće biti javnih izvlačenja startnih brojeva u centru Zagreba”, objavili su na službenim stranicama.
Za ostale utrke FIS-a gledatelji su dozvoljeni uz naravno covid potvrdu pa nije poznato zašto se organizacija u Zagrebu odlučila na ovakav potez.
Utrke će biti održane 4. i 5. siječnja u popodnevnim i noćnim programima. Prvi dan na Sljeme će skijašice, a dan kasnije njihovi kolege.


Komentari