Slučaj šesterostrukog ubojstva komentirali Prgomet i dopredsjednica Mjesnog odbora Kajzerica

Tomislav Kristo / CROPIX

Slučaj u kojem je Igor Nađ iz ljubomore na Kajzerici ubio šest ljudi, među kojima i 10-godišnjeg dječaka, od sinoć trese Hrvatsku.

Slučaj su već komentirali gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a nedavno su isto učinili i Marija Šaranja, dopredsjednica Mjesnog odbora podružnice Kajzerica te predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba drago Prgomet.

“To je za nas tragičan doživljaj, nije se nikad desilo, ne pamtim. To je bila jedna obitelj koja je mirna, koja nikad nije imala policijske afere i to su dvije sestre ubijene, ubijen je od starije sestre sinčić i prijatelj od mlađe kćeri s kojom se rastao taj ubojica, koji je bio taksista, Vukovarac”, rekla je Šaranja za N1.

“Mi smo svi pogođeni, zovu me iz zgrada ljudi, koje ne poznajem, to je neviđeno. Ovo je miran kvart, bilo je možda nekad nešto, ali nikad ovako. Ovdje ima jako puno stanovnika, sad nas ima 7-8 tisuća. U ovakvim kvartovima svašta se dešava, ali baš ovakvo stravično umorstvo ne znam gdje se dogodilo”, rekla je Šaranja za N1.

Prgomet je izrazio sućut obiteljima poginulih.


“Kao što ne postoji razlog kojim je moguće opravdati ovaj sumanuti čin isto tako ne postoje riječi kojima je moguće izraziti tugu zbog izgubljenih života, a posebno jednog djeteta.

Izražavam sućut obitelji žrtava.

Sasvim je razumljivo da je ova tragedija unijela nemir i stvorila osjećaj nesigurnosti kod dijela naših sugrađana. Nema grada ili naselja na svijetu u kojem netko može garantirati da se neće dogoditi ovakve tragedije.

Ipak, vrlo brza reakcija naše policije daje mi za pravo reći kako Zagreb i dalje ostaje grad u kojem se ne moramo bojati za svoju sigurnost”, rekao je Prgomet.

Komentari

loading...