SLUČAJ NESTALE INFLUENSERICE: Nakon što je pronađeno tijelo, nestao zaručnik

Foto: Instagram

Priča o nestanku 22-godišnje influenserice Gabby Petito, kojoj se svaki trag izgubio tijekom putovanja sa zaručnikom, 23-godišnjim Laundrijem, dobila je tragičan epilog. Policija je pronašla tijelo ženske osobe, u kampu u blizini potoka Spread u Wyomingu, piše magazin People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Dodaje kako je na konferenciji za medije policija potvrdila da je najvjerojatnije riječ o nestaloj Gabby, no ostavljaju mali postotak nade jer još uvijek nije gotova identifikacija, pa se ne može s potpunom sigurnošću tvrditi da je to ona.

Također, još uvijek je napoznat uzrok smrti. Policija još uvijek traga za zaručnikom nestale influenserice, koji još uvijek nije za ništa optužen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Podsjetimo, Brian je stigao kući 1. rujna, a policiji i obitelji zaručnice nije htio reći gdje je ona. Par je s Floride putovao u kombiju i posjećivao nacionalne parkove. Očito nije sve išlo glatko i mladi par se sukobio, u što je bila umiješana i policija. Naime, policajci iz Utaha rekli su kako su se susreli s parom koji se fizički sukobio, no oni su tada tvrdili da je sve u redu, da se planiraju vjenčati i da ne žele podnijeti prijavu. U izvještaju piše da je Petito bila zbunjena i vrlo emotivna pri susretu s policajcima.

Komentari