USKORO KREĆE IZGRADNJA NOVE SLJEMENSKE ŽIČARE? Počinje javna rasprava o planu uređenja

Wikipedia

“Polako se stvaraju preduvjeti za početak gradnje nove sljemenske žičare”, napisali su na Facebooku Skijališta Sljeme i predočili dokument.

Javna rasprava glede Dolja, donje stanice buduće žičare, održat će se u srijedu u 17:00 sati u prostorima MO Gračani, Isce 15.

GRADSKI URED ZA STRATEGIJSKO PLANIRANJE I RAZVOJ GRADA Sektor za prostorno i urbanističko planiranje Park Stara Trešnjevka 1 Na temelju članka 96. st. 3. i 4., u svezi čl. 113. st. 1. Zakona o prostornom uređenju (Narodne novine 153/13) Grad Zagreb, Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada objavljuje .

JAVNU RASPRAVU O PRIJEDLOGU STAVLJANJA IZVAN SNAGE DETALJNOG PLANA UREĐENJA GRAČANI DOLJE

Javna rasprava o Prijedlogu stavljanja izvan snage Detaljnog plana uređenja Gračani – Dolje trajat će od 19. do rujna 2016. godine. Za vrijeme javne rasprave, Prijedlog odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja Gračani – Dolje će se na javni uvid u prostorijama gradske četvrti Podsljeme, MO Gradani, Isce 15, Zagreb, radnim danom od 08:30 do 15:30 sati.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Javno izlaganje o Prijedlogu stavljanja izvan snage Detaljnog plana uređenja Gračani – Dolje održat će se u prostorijama stare Pučke škole Gračani, Isce 15, Zagreb, u srijedu 21. rujna 2016. godine s početkom u 17:00 sati.[/box]

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog stavljanja izvan snage Detaljnog plana uređenja Gračani – Dolje dostavljaju se do 26. rujna 2016. godine, na adresu Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada, Park Stara Trešnjevka 1, 10000 Zagreb.

>>> ZAGREBAČKI BISER ZAUSTAVLJEN U VREMENU: Žičara ‘Sljeme’ punih devet godina stoji

>>> SLJEMENSKA ŽIČARA OD KRAJA 2017.: Odlazak autom na Sljeme koštat će 200 kuna!


Komentari