Slavko Sobin ovom gestom oduševio svoje fanove: ‘Dio mene čak misli da je seljački što ovo stavljam na Instagram’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Poznati glumac Slavko Sobin u svojem je liftu ostavio poruku susjedima koji nisu u mogućnosti sami obaviti neke obveze poput odlaska u dućan zbog koronavirusa.

View this post on Instagram

Kad smo bili dica i igrali se ispred zgrade, bilo je najnormalnije da nam netko od starijih susida s prozora vikne da mu odemo po jaja i mliko. Otišli bi u dućan, odnili im gore, pitali Jel mogu dobit čašu vode i sišli se nazad igrat. Nit sam ja nešto pretjerano plemenit, nit je ovo moja ideja (hvala @modakomoda na postu iz susjedstva u San Franciscu) i dio mene čak misli da je seljački što ovo stavljam na instagram umjesto da to radim privatno i skromno, ali ako mogu bit primjer bar pet, šest mlađih ljudi, isključivo na temelju vlastitog odgoja, evo – ponudi pomoć. Tebi ništa, susidu sve.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on


”Kad smo bili dica i igrali se ispred zgrade, bilo je najnormalnije da nam netko od starijih susida s prozora vikne da mu odemo po jaja i mliko. Otišli bi u dućan, odnili im gore, pitali Jel mogu dobit čašu vode i sišli se nazad igrat. Nit sam ja nešto pretjerano plemenit, nit je ovo moja ideja  (hvala @modakomoda na postu iz susjedstva u San Franciscu) i dio mene čak misli da je seljački što ovo stavljam na Instagram  umjesto da to radim privatno i skromno, ali ako mogu biti primjer bar pet, šest mlađih ljudi, isključivo na temelju vlastitog odgoja, evo – ponudi pomoć. Tebi ništa, susidu sve”, napisao je televizijski glumac koji je ovom gestom raznježio svoje fanove.

Komentari

loading...