ŠKORO RUŠI SVE PRED SOBOM: Šef Domovinskog pokreta našao je svoje mjesto pod suncem u metropoli

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Domovinski pokret osnovao je u ponedjeljak u Zagrebu podružnicu za Grad Zagreb. Za predsjednika je izabran dr. sc. Miroslav Škoro, potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta.

Foto: Domovinski pokret

Potpredsjednici su potpredsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta i saborski zastupnik dr. sc. Stjepo Bartulica, bivši ministar zaštite okoliša i energetike dr. sc. Slaven Dobrović, povjerenica Domovinskog pokreta za grad Zagreb Ljiljana Vuletić, vukovarska braniteljica Zorica Gregurić, diplomirani pravnik Ivica Mesić i mladi stručnjak za telekomunikacijski sektor Daniel Škevin, a za rizničara je izabran Mislav Barišić.

Foto: Domovinski pokret

Osnivanju su nazočili i politički i organizacijski tajnici Domovinskog pokreta Mario Radić i Darijo Žepina.

Foto: Domovinski pokret

“Nitko u Gradu Zagrebu ne može reći da je neizmjerno zadovoljan načinom na koji se vodi grad, zbog toga što nema liste prioriteta. Imamo ozbiljnih infrastrukturalnih problema koje bi trebalo početi sustavno rješavati. Od prometnih pravaca, posebice sjever-jug, od činjenice da živimo u gradu koji nema kvalitetnu projekciju razvoja u nekom sljedećem razdoblju. Od činjenice da imamo hipertrofiranu upravu u kojoj je jako puno ljudi. U Holdingu se ne zna više tko pije, a tko plaća. Nemamo transparentan način trošenja novca”, istaknuo je Škoro.

OSNOVANA PODRUŽNICA DOMOVINSKOG POKRETA GRADA ZAGREBA, PREDSJEDNIK JE MIROSLAV ŠKORO

Domovinski pokret osnovao je danas…

Objavljuje Domovinski pokretPonedjeljak, 14. prosinca 2020.


Komentari