SKANDAL TRESE SLAVONSKU OPĆINU! Svećenik se dopisivao s udanom ženom i slao joj eksplicitne poruke?

Svećenik, Ilustrativna fotografija (Foto: Pixabay)

Slavonsku općinu Sikirevci trese skandal u koji je upleten lokalni svećenik koji je navodno uhvaćen u aferi s udanom mještankom.

Suprug mještanke za Index je ispričao da je u njezinom telefonu pronašao poruke za koje je utvrdio da ih je razmjenjivala sa župnikom.

“Moja supruga se njemu na ispovijedi požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svećenik je to iskoristio, počeo joj se javljati, pisao joj je da ju više ne gleda kao svećenik, nego kao muškarac”, ispričao je suprug koji kaže da je bilo i poruka eksplicitnog sadržaja, a navodno ju je župnik pozivao da u sve uplete i svoju prijateljicu.

Supruga mu je, tvrdi, sve priznala.

Ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorištava svoj položaj”, kaže mještanin. Ustvrdio je i da njegova supruga nije jedina s kojom je svećenik imao aferu. Svojoj je supruzi sve oprostio.

Indexu je rekao i da od biskupije tražio da ga razriješe dužnosti, no kako se to nije dogodilo odlučio je o svemu javno progovoriti, a na isto nagovara i suprugu.

Upit o navodima Slavonca poslali smo biskupiji, a njihov ćemo odgovor objaviti čim ga zaprimimo.


Komentari