SKANDAL NA KNEŽIJI Severina samu sebe predložila za roditeljsko vijeće pa monologom rastjerala roditelje?

Foto: Borna Filic/PIXSELL

U uglednoj Osnovnoj školi Matije Gupca na zagrebačkoj Knežiji, sudeći po pisanjima medija, nema mira. Ova elitna škola, koja ima internacionalni program na engleskom jeziku, te čije godišnje školovanje iznosi 40 tisuća kuna, ponovno se našla u središtu pažnje zbog Severine Vučković.

Prvo je Ljiljani Klinger, ravnateljici škole, 49-godišnja pjevačica slala uznemirujuće poruke u kojima je, između ostalog napisala: ‘Moje si  dijete poslala u Heinzlovu sa sedam i pol godina. Pa zadavila bih te rukama, babo. Stara šepava ružna babo. Sjedit ćeš i drhtati i tresti se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi dijete maltretirala’.

Nakon spomenutog incidenta, Severina je nedavno, piše 24 sata, odlučila usred roditeljskog sastanka samu sebe predložiti za kandidata roditeljskog vijeća škole u kojoj, osim s ravnateljicom, nije u dobrim odnosima i s nekoliko učiteljica.

Monolog na roditeljskom sastanku 

Pjevačica je, kako navodi spomenuta tiskovina, na roditeljskom sastanku iznenada uzela riječ učiteljici te gotovo pola sata obrazlagala i držala monolog zašto bi baš ona, između ostalog, trebala ući u Vijeće roditelja. Ulazak u Vijeće roditelja uopće nije bila predviđena tema sastanka, no roditelji su do jedne mjere strpljivo slušali. Nakon dvadesetak minuta, strpljenje je posustalo te je jedan od roditelja ustao i otišao iz učionice.

http://Severina i Iva Radić posvađale se zbog incidenta u elitnoj školi na Knežiji?

‘Cirkus koji se stvorio oko naše škole je sramota. Škola je odlična, učitelji vrhunski. U školu idu djeca diplomata. Žalosno je i strašno što se događa. Ona je držala monolog cijelo vrijeme i vodila neke svoje ratove. Slušao sam je jer nemam ništa protiv nje. No, ne smiju se rješavati osobne stvari na roditeljskim sastancima. Ustao sam, ne samo ja, nego svi, i otišao. U sat vremena, koliko traje roditeljski sastanak, došao sam slušati o problemima koji se tiču svih nas’, ispričao je jedan od roditelja za 24 sata.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Podrška prijateljica 

Severina za svoje ambicije da bude u Vijeću roditelja ima podršku svojih prijateljica. Iva Radić, bivša manekenka i vlasnica portala Journal, svesrdno je podržala prijedlog da uđe u Vijeće roditelja, skupa s Marijom Bišćan, suprugom nogometaša Igora Bišćana, poduzetnicom Karlom Kajić i bivšom misicom Ninom Slamić Gudeljević.

 

 

 

 

 

 

Komentari