Sjećate se avanturističkog psa Maxa? Po njega je danas došla čitava obitelj iz Čakovca!

Foto: Azil Dumovec

“Po Maxa je iz Čakovca stigla cijela obitelj”, objavio je sretne vijesti Azil Dumovec.

Tamo je Max boravio zadnjih nekoliko dana nakon što su ga volonteri iz azila pokupili u zagrebačkoj Dubravi. Zanimljivo, ovaj njemački lovni terijer nije stalni stanovnik ovog kvarta.

Naime, očitanjem čipa, iz Dumovca su ubrzo pronašli njegovog čovjeka koji živi u Čakovcu. Iz upravo tog obiteljskog dvorišta nestao je ovaj avanturist koji je netragom nestao prije godinu i pol.

“Našao je tu jednu rupu i samo je nestao iz dvorišta i to u veljači prošle godine. Bila je to velika žalost, ali nakon pola godine nekako sam se prestao nadati da ću ga ikad više vidjeti”, objasnio je njegov vlasnik Jurica Balović za Telegram.

 

Iz Azila su nas danas odlučili počastiti samo dobrim vijestima pa tako navode i kako je privedena kraju i četverosatna akcija Out of the Box. U njoj je sudjelovalo 140 ljudi, a 50 je pasa uživalo kao nikada u životu, navode oni.

“Među volonterima je bila i skupina izviđača iz Novog Marofa. Svaki je pas u šetnji napravio najmanje pet krugova. Neki su nam psi sami pokazali kad im je bilo dosta šetnje, pa su se vratili u boks. Sada se svi odmaraju. Većina spava snom pravednika”, zaključili su.

 

Komentari