OPTUŽBE NA RAČUN ČELNIKA ŽIVOG ZIDA: Zbog ovoga je bivši stranački kolega opleo po Sinčiću

Facebook/Ivan Vilibor Sinčić

Bivši član Živog Zida iznio teške optužbe na račun Ivana Vilibora Sinčića.

Nekoć su sjedili rame uz rame i dijelili politički stranku, a sada Danijel Galović tvrdi kako ga je čelni čovjek Živog Zida lažno optužio.

Vodio sam I. izbornu jedinicu tijekom izborne kampanje i za potrebe Živog zida sam na svoje ime u rent-a-caru posudio auto. Nakon nekog vremena stigla mi je kazna od tisuću kuna za prebrzu vožnju, tvrdi Galović, bivši član Živog zida.

Razočaran i ogorčen što mu se Sinčić ne javlja na telefonske pozive kako bi razriješili situaciju, putem svog profila na Facebooku odlučio je objaviti čitav slučaj:

“Lažljivi Ivane, to što se svojim prijateljima od kada si ušao u Sabor ne javljaš na poruke, problem je tvoje savjesti, ali to što si htio 1000 kuna kazne za prebrzu vožnju svaliti na mene, koji sam za tebe i posudio auto, e to je već moj problem. Zaboravio si da je bilježnica 1. izborne jedinice Živog zida, koju sam uredno vodio, ostala kod mene, a u njoj jasno piše – 24 .10. 2015. auto je preuzeo Ivan Vilibor Sinčić.

S obzirom da si me lažno optužio, te da sam dobio kaznu od 1000 kuna, danas sam otišao na policiju, pogledao sam sliku vozača i imao sam što vidjeti. Tebe, Ivane, kako voziš 110 na sat i tvoju dragu Vladimiru, kako na mjestu suvozača pije Colu iz Mc Donaldsa. Policijski službenici sa nevjericom su me upitali je li moguće da bi jedan takav borac za pravdu i narodni zastupnik mogao lagati i pritom optužiti svoje prijatelje?

Što misliš da sam im odgovorio?

Uvijek kada vidite da netko sakuplja bodove na populističkim sranjima, pogledajte koga je taj netko pokrao, koga zaj…, a koga lažno optužio….”, kazao je

Oglasio se i Sinčić

“Pa to je smiješno. To je vjerojatno bilo tijekom izborne kampanje kada se ‘letjelo’ na sve strane. Ma ne želim uopće to komentirati “, kazao je Ivan Vilibor Sinčić, saborski zastupnik, za 24sata.

Galović tvrdi kako su mu na prometnoj policiji u Heinzelovoj rekli kako je do sada u postupku bio on, a da će se od sada prekršajni postupak voditi protiv Vilibora Sinčića.

 


Komentari