Sinčić napao Beroša: ‘Osoba koja je liječnik nije stala ozlijeđenom policajcu. Jel moguće da će i dalje ostati ministar?’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić osvrnuo se na ponašanje ministra zdravstva Vilija Beroša koji je prošao u automobilu dok su ranjenog policajca na Markovom trgu nosili u kola Hitne pomoći.

“Ispred zgrade Vlade danas je jedan policajac pogođen puškom. U trenutcima kada su ga stavljali u vozilo saniteta, sa vozačem, bez liječnika, pored njega se provozao ministar u Vladi Republike Hrvatske. Ministar zdravstva. Liječnik.

Normalan čovjek stane kraj ranjene životinje. Osoba koja je liječnik nije stala ozlijeđenom policajcu. To su etika, moral i hrabrost hrvatske politike.

Da li je moguće da će taj čovjek, liječnik koji je okrenuo glavu od ranjene osobe, i dalje ostati ministar u Vladi Republike Hrvatske?”, napisao je Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku.

Ispred zgrade Vlade danas je jedan policajac pogođen puškom. U trenutcima kada su ga stavljali u vozilo saniteta, sa…

Objavljuje Ivan Vilibor SinčićPonedjeljak, 12. listopada 2020.

 

Ministar Beroš pojasnio je kako tada nije znao što se događa.

“Bio sam gore pred kraj samog zbivanja. Nisam svjedočio pucnjavi, prolazio sam u automobilu kada je ranjena osoba, sada to znam, tada to nisam znao, ukrcavana u automobil Hitne pomoći.

Bila je prekrivena dekom, nisam vidio krv niti da se nekome pruža hitna pomoć ili da je urgentno zbivanje”, rekao je Beroš.

Podsjetimo, napadač je policajca ranio jutros oko 8 sati na Markovom trgu te potom sam sebi presudio na Jabukovcu.


Komentari