Šimleša ima opaku konkurenciju: ‘Ljubavolog’ Pernar u akciji, evo što ovaj put savjetuje

FOTO: Facebook / Ivan Pernar

Najpoznatiji stručnjak za ljubav, iliti “ljubavolog”, Bruno Šimleša, dobio je opaku konkurenciju i to ni manje ni više, nego iz saborskih klupa.

On je zastupnik, a u slobodno vrijeme i pisac koji je, iako ne zna izračunati PDV, odlučio napisati dvije knjige o novcu koje bi, s obzirom na kvalitetu i sadržaj, komotno svoje mjesto mogli naći u časopisu Gloria umjesto ljubavnih romana. Na svojoj Facebook stranici vodi pravi Dnevnik Ivana P.; čovjek se zapita spava li ikad i kako je njegova baterija na mobitelu uvijek puna.

Naravno riječ je o stručnjaku za sve – Ivanu Pernaru – koji u zadnje vrijeme ponajviše svojih Facebook objava posvećuje ljubavi, vezama, ženama, emotivnim prekidima i mudrim savjetima, a kao svaki slobodni umjetnik, u cijelu priču uspješno uklapa Tomislava Karmarka, HDZ ili TV pretplatu.

Nakon što je objavom stripa u kojem glavnu ulogu ima muškarac nepoznatog političkog uvjerenja i djevojka HDZ-ovka, maestralno najavio svoju konkurentnost neizbježnom Bruni Šimleši, najnovijim Facebook statusom, Pernar je objavio i rat, mogli bismo zaključiti.

“Sjećam se prije 10 godina bio sam s jednom djevojkom u vezi, bilo mi je super s njom iako smo se kasnije razišli jer sam bio ženskar.

Ali ono što vam hoću reći je da sam ju prvi put kad sam došao u njen stan pitao “kakva ti je ovo uplatnica”, na što je rekla da je to za HRT.

Na to sam opsovao i rekao joj da to pod hitno otkaže i ne pušta nikakve idiote u stan.

Otkazala je i do današnjeg dana ne plaća – od tada je prošlo 10 godina, godišnja pretplata iznosi otprilike 1000 kuna. Pomnožite to s 10.

Uštedio sam joj 10.000 kuna, lijepa cifra i uspomena na mene zar ne?

Na isto apeliram kod svih vas koji ne plaćate TV pretplatu, a u vezi ste s nekim tko plaća. Potaknite ga da ju otkaže, ostat će mu/njoj lijepa uspomena na vas čak i ako prekinete”, najnoviji je savjet koji je ljubavolog Pernar udijelio svojoj vjernoj sljedbi.

Što reći na koncu, osim – Bruno, ne beri brigu, zdrava konkurencija je poželjna na slobodnom tržištu.

 


Komentari