SEVERININ BIVŠI O BORBI ZA SKRBNIŠTVO NAD SINOM: Ovo nije osveta Severini! Evo što je kazao!

Marko Todorov / CROPIX

Nakon što je sutkinja Tea Golub presudila u korist srpskog poduzetnika Milana Popovića kojemu je dodijeljeno skrbništvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom, Popović je dao ekskluzivan komentar o slučaju za srpski nezavisni dnevni list Informer.

Milan Popović izjavio je da sudska borba za skrbništvo nad sinom nije osveta bivšoj partnerici Severini. “Zbog čega bih to radio?! Pa ja sam nju ostavio, a ne ona mene. Imam mladu, prelijepu i obrazovanu ženu, s kojom imam još dvoje dece, pored Aleksandra. Sretan sam čovjek! Sretan sam i što je Severina našla ljubav svog života i smirila se. Nisam ironičan. Ona je majka mog sina i to će uvijek biti”, rekao je Popović.

Istaknuo je kako Severini dijete nije uzeto i da će ga viđati kao što je on to dosad činio.” Važno je  napomenuti da Severini nije oduzeto dijete. Viđat će ga, kao što sam i ja kada je bio kod nje. Njen odvjetnički tim laže, da je ova odluka presedan kako bi od nje napravili žrtvu. U poslednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se donosi sve više presuda po kojima djeca odlaze živjeti k ocu”, kaže Popović.

Smatra da je presuda za Aleksansdra dobra, jer će sada napokon ići u školu. “Ići će u školu, a ne na koncerte. Moj sin nije bio u školi od 14. listopada i morat ću organizirati dodatne satove da nadoknadi izgubljeno gradivo. Čitao sam kako ljudi na samrti najviše žale što su propustili djetinjstvo i odrastanje svoje djece. Neću dozvoliti da mi se to dogodi! Djeci nisu potrebne dadilje, već roditelji!”, kazao je Popović.

Komentari