Severina opet na sudu, druga strana zatekla odvjetnika!

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Severina Kojić jutros se pojavila na ročištu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, a ovoga puta zbog tužbe koju je protiv nje podnio Milan Popović zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznijela Severina, piše Jutarnji. Na jutrošnjem ročištu na koje je Severina došla u pratnji odvjetnika Mate Matića nije se pojavila druga strana te je sve bilo brzo gotovo.

Zanimljiv je bio podatak da je sudu Milan Popović dostavio treću zagrebačku adresu, pa je odvjetnik Matić ostao zatečen novom adresom, a ovo nije nebitan podatak s obzirom na to da Severina i Milan Popović vode skrb o zajedničkom sinu. Sud je dosudio da Milan Popović u cijelosti može skrbiti o sinu, pa sada ispada da u Zagrebu ima nekoliko adresa.

Severina je također u međuvremenu doznala da je Milanu Popoviću zatvoren račun u Zagrebačkoj banci na koju mu je trebala uplaćivati dosuđenu alimentaciju pa sada ima otvoren račun u “Podravskoj banci”.

Poznata pjevačica nije htjela komentirati napise o problemima u braku s Igorom Kojićem, o čemu se također posljednjih dana piše u medijima.

Prema nekim informacijama, brak im je pred raspadom, ali drugi izvori tvrde da je sve ipak predimenzionirano i da se zapravo radi o trenutnoj krizi zbog nedavne Kojićeve objave na Instagramu koja je naljutila njegovu suprugu.


Komentari