Severina nakon dužeg vremena provodi vrijeme sa sinom

Severina/Instagram

Severina je, sudeći po njezinoj objavi na Instagramu, nakon dužeg vremena sa sinom Aleksandrom.

Pjevačica je na Instagram postavila dvije fotografije, od kojih na jednoj od njih grli Aleksandra koji se igra na ljuljački. Sudeći prema fotografijama, čini se kako je Severina nakon dužeg vremena uspjela provesti vrijeme sa sinom.

Podsjećamo, Severina mjesec dana provela u karanteni u Beogradu s obitelji svog supruga, a tijekom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je vidjeti sina samo na 15 minuta, a prvi put su nakon 7 godina proveli Uskrs odvojeni, piše Index.

“Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom”, ispričala je u svojim emisijama uživo na SeVeTeVeu.

Nakon što je Milan otputovao s Aleksandrom iz Beograda u Zagreb, Severina je učinila isto. U karanteni je provela dva tjedna, gdje je i proslavila rođendan.

Čini se kako je danas uspjela vidjeti 8-godišnjeg sina, a o tome koliko joj nedostaje i koliko se raduje susretu govorila je u svojim prethodnim emisijama na YouTubeu.


Komentari