Severina ima još malo vremena da preda sina: Hoće li se pojaviti u Centru za socijalnu skrb?

Severina (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

U Centru za socijalnu skrb Zagreb u Maksimirskoj ulici očekuje se dolazak pjevačice Severine Kojić sa sinom Aleksandrom.

Podsjetimo, Severina je u četvrtak izgubila pravni spor s bivšim suprugom Milanom Popovićem, pa je dužna plaćati alimentaciju. Bivši partneri nisu se pojavili danas na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Slučaj je komentirao Severinin odvjetnik Mate Matić. “Nisam bio na objavi odluke, bila je kolegica Biloš. Međutim, mogu reći da su svi elementi ukazivali da bi se moglo dogoditi neko zastrašujuće riješenje. Mislim da to što se dogodilo pokazuje nestabilnost hrvatskog pravosuđa, sistema i nesigurnost. Skrbnica, koja je postavljena i koja bi se trebala brinuti oko Severininog sina, sama je na sudu priznala da dvije godine to dijete nije vidjela, ali dala je svoje mišljenje i prijedlog da bi dijete trebalo dati ocu na brigu”, rekao je za 24sata odvjetnik Matić.

Presuda je odmah stupila na snagu, a Severina će sina viđati dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca Severina je ostala u suzama. “Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju”, rekla je pjevačica gušeći se u suzama.

Prema neslužbenim informacijama, pjevačica je dužna plaćati minimalnu alimentaciju od 1.200 kuna.

Podsjećamo, sutkinja Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.


Komentari