Severina dobila još jednu kaznenu prijavu, ovoga puta na vrata kucala i policija

FOTO: Instagram

Pjevačica Severina Kojić dobila je još jednu kaznenu prijavu, doznaje se od splitsko-dalmatinske policije i to zato jer navodno nije dijete predala skrbniku, odnosno Milanu Popoviću.

“U svezi vašeg telefonskog upita možemo vas obavijestiti da je točna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu zbog razloga kojeg ste naveli. Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb”, navode iz policije za 24sata.

Severina je zbog Popovića pozvala policiju, doznaje 24sata. “Od strane ženske osobe zatražen je dolazak policije, policija je došla na mjesto događaja, ali nije bilo potrebe za postupanjem”, navode iz splitske policije.

Podsjetimo, Popović i Kojić se još uvijek spore oko toga kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Sud je lani u studenom donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima.


Komentari