Šest mladića u tučnjavi na križanju Gajeve i Hebrangove ulice

Ilustracija: Google maps/Screenshot

Šest mladića se potuklo na samom križanju Gajeve i Hebrangove ulice. Neki od njih su završili i na kolniku na glavnoj cesti gdje je u to vrijeme bilo upaljeno zeleno svjetlo, piše 24 sata.

“Blizu njih su bili ostaci fasada oštećenih u onom velikom potresu. Činilo mi se da su pomagali to raščistiti. Bilo ih je pet, šest i žestoko su se mlatili”, rekao je čitatelj 24 sata koji je snimio video (možete pogledati ovdje https://www.24sata.hr/news/snimka-iz-zagreba-zestoko-su-se-mlatili-a-auti-su-prolazili-686135) u jutarnjim satima četvrtka u Zagrebu na križanju Gajeve i Hebrangove ulice.

Na snimci se vidi kako se šest mladića mlati na samom križanju – neki od njih su završili i na kolniku na glavnoj cesti gdje je u to vrijeme bilo upaljeno zeleno svjetlo. Srećom, nije bilo prometno kao inače u to doba, zbog restriktivnih mjera za suzbijanje širenja korona virusa.

Policija je potvrdila da je dobila dojavu o tučnjavi u 8:45 sati, ipak, kad su policijski službenici izašli na teren, više nikoga nije bilo tamo.

Komentari