SERIJSKI PRIJESTUPNIK U PROMETU DOLAZI U DINAMO Petar Bočkaj na ulicama Osijeka već je napravio kaos

Petar Bočkaj novi je igrač Dinama nakon što su Osijek i Dinamo dogovorili prijelaz 25-godišnjeg bočnog igrača Osijeka i prije početka zimskog prijelaznog roka, objavio je Dinamo na svojoj službenoj stranici.

“Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi”, rekao je Bočkaj.

Foto: GNK Dinamo

No, njegovu sportsku karijeru znala su zamračiti prometne nesreće u kojima je Bočkaj sudjelovao. 2019. godine u Osijeku zabio se u drvo i nekolicinu automobila. Kada je policija došla na uviđaj, napuhao je 0,0. Ali, to je prvi incident u kojem je bio trijezan.

Ljubav nogometaša prema jurilicama

Bočkajevu sklonost čašici više najbolje znaju zaposlenici benzinske postaje u Kanižlićevoj ulici u Osijeku. U tu se benzinsku postaju zabio 1. ožujka 2019. godine, pet minuta do pomoći. Jasno, nije vozio niti Fiata, niti Opela, već Mercedes E klase i to nakon što se vraćao s koncerta Saše Matića. U krvi mu je tada izmjereno 1,86 promila alkohola

Foto: Pixsell

“Zbog alkoholom umanjenih psihofizičkih sposobnosti, nije ugasio automobil niti mjenjač stavio u neutralan položaj, već se tijelom okrenuo unazad razgovarajući sa suputnicama na stražnjem sjedalu vozila. Potom je bez razloga pritisnuo papučicu gasa uslijed čega je automobil naglo krenuo naprijed i prošao blizu ženske osobe koja je stajala na ulaznim vratima trgovine i zatim u brzini ušao u prodajni prostor te prednjom stranom automobila nagurao police s robom i prodajni pult na dvije djelatnice, uslijed čega su zadobile lakše tjelesne ozljede”, priopćilo je tada Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku.

I uz sve to, Bočkaja se teretilo i da iako “vidio da je jedna od djelatnica trgovine pritisnuta uz zid i da se ne može pomaknuti, izvezao automobil iz prodajnog prostora benzinske pumpe te se udaljio s mjesta nesreće bez da joj pomogao, iako je to mogao bez veće opasnosti za sebe”.

Komentari