Selak Raspudić poručila Tomaševiću da zasuče rukave, uzme masku za ronjenje, obuče crne Vansice i zaroni u komunalnu kantu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Gradonačelnik Tomislav Tomašević gostovao je na N1 gdje je između ostalih tema govorio o odvajanju otpada, odnosno kako će se otkriti tko nije razvrstao otpad.

“Rješenje može biti ako se to počne kažnjavati. Nećemo odmah to, bit će opomene, upozorenja, pokušat ćemo svaki puta individualizirati odgovornost, ako komunalni redar utvrdi, kamere su tu kao jedno od rješenja, ako se nađu neki računi u vrećicama da se utvrdi identitet, to se radi i u drugim gradovima” rekao je gradonačelnik.

Na tu je izjavu reagirala Mostova zastupnica Marija Selak Raspudić koja je na svom Facebook profilu uputila gradonačelnika kako da krene s provjerom:

“Tomislav Tomašević studiozno je razradio suvremene forenzičke metode koje služe razotkrivanju švercera smeća. Možda da se i u tome ugleda na Bandića pa pošalje punu dječju pelenu na DNK analizu, kao što je pokojni gradonačelnik svojevremeno nalagao za pseću kakicu.
Do tada predlažem da zasuče rukave, uzme masku za ronjenje, obuče crne Vansice i zaroni u komunalnu kantu ispred svoga ulaza pa vlastitim primjerom pokaže kako se razotkrivaju skriveni podupiratelji kantograda!” napisala je.

Komentari