SDSS opet upozorava! Prozvali policiju: ‘Ustašofili haraju Zagrebom’

Foto: Facebook/ SDSS

Nakon što je Samostalna demokratska srpska stranka jučer napala navijače zagrebačkog Dinama zbog uništavanja njihovog plakata ispod kojeg je stajao potpis Bad Blue Boysa, danas je objavila novi oštećeni plakatm, ali ovaj put prozivajući policiju.

“Iz rubrike “Skitamo i snimamo ustašluke” danas izdvajamo prizor sa Slavonske avenije, nekadašnjeg autoputa Bratstva i jedinstva. Usput, imamo i pitanje za dečke u plavom: Koliko se ustašofila treba potpisati na SDSS-ove plakate da vi reagirate onako kako ste reagirali kada su se srp i čekić našli na postolju spomenika Franji Tuđmanu? Zar nigdje u blizini naših plakata nema kamera?”, poručili su.

Podsjetimo, sporni plakati izazivaju prijepore otkad su postavljeni. Osim što je nezadovoljan dio građana, nezadovoljni su i neki političari. Tako je nedavno u javnost istupio Miro Bulj koji pitanje s plakata “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj?” smatra provokacijom te je predsjedniku SDSS-a Miloradu Pupovcu odgovorio protupitanjima “Kako je biti Hrvat u Borovu Selu, u Hrvatskoj?! Kako je biti Hrvat u Srbiji? i Gdje je dr. Ivan Šreter”.

Više o Buljovoj poruci saznajte na poveznici.

Komentari