Saznajte tajne proizvodnje najboljeg whiskeyja na svijetu!

wikipedia

Zanima te kako je raditi u mojoj stogodišnjoj destileriji?  Ne brini, Jameson Factory stiže u Zagreb!

“Moje ime je John Jameson. Davne 1780. godine pokrenuo sam svoju destileriju sanjajući da proizvedem najbolji whiskey na svijetu. Krenuo sam od nule, ali kvalitetnim radom, snažnom voljom i uz pomoć svojih vrijednih radnika uspio sam izgraditi jednu od najpoznatijih destilerija whiskeyja na svijetu. Sada je vrijeme da vrata svoje tvornice otvorim i tebi.

8. i 9. rujna oživjet ćemo rane dane moje slavne tvornice i u super društvu, s mnoštvom pripremljenih zabavnih sadržaja, pružit ćemo ti jedno pravo Jameson iskustvo.

‘Kvalificiranim radnicima’ pridružit će se Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Boris Bare, Barbershop Polyboy i mnogi drugi, a Retrodukcija (8.9.) i Songkillersi (9.9.) pobrinut će se da imaš dovoljno energije da ‘odradiš’ cijelu smjenu! Uz bogat zabavni program tu je i onaj informativni – predavač na whiskey edukacijama bit će ambasador Jameson Branda, cijenjeni Jonathan Ryan, koji će nas uputiti u tajne proizvodnje najboljeg whiskeyja na svijetu. Rezerviraj svoje mjesto na radionici: http://bit.ly/2gp34rl.

Jameson Factory stiže u Zagreb u Bikers Beer Factory, a sa sobom donosi odlične bendove, fine gablece, kvalitetnu edukaciju i, dakako, vrhunski Jameson whiskey.


Pošalji svoj životopis na http://sinemetu.hr/ i osiguraj svoje mjesto uz pokretnu traku vrhunske zabave.

I požuri, jer broj mjesta u Jameson Factoryju je ograničen, a ne bi htio biti tehnološki višak!

Komentari

loading...