SATIRA ILI NISKI UDARCI? Pogledajte komentare Darija Juričana i voditelja NewsBara na vijest o odlasku Bandića

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Vijest o smrti Milana Bandića iznenadila je javnost. Reakcije na njegovu smrt pristižu i dalje, a neki komentatori odlučili su se na grublji pristup i šokirali javnost svojim komentarima. Među njima našli su se česti kritičar Milana Bandića, Dario Juričan te satiričar i novinar Borna Sor.

“Prerezao je danas zadnju etiketu”, napisao je Juričan na svom Facebook profilu i šokirao mnoge. Objavi je pridodao fotografiju Bandića snimljenog u trenutku kad je izlazio iz Remetinca 2014. godine.

Još oštriji bio je autor NewsBara, satiričar, novinar i voditelj Borna Sor. U nedjelju iza tri ujutro napisao je svoju prvu objavu na Twitteru povezanu s Bandićem.

“Nevezano što ste o njemu mislili, smrt nije razlog da se ne kandidira”, napisao je.

Nakon toga, ujutro oko osam napisao je još žešću objavu.

“Sad nitko ne može reći da nije ništa napravio za Zagreb”, napisao je Sor.

Dario Juričan javnosti je postao poznat upravo po svojim kritikama Milana Bandića. Bavio se njegovim aferama o kojima je redovito pisao na društvenim mrežama, a autor je i dokumentarnog filma “Kumek”, kojim je dao kronološki pregled života preminulog zagrebačkog gradonačelnika.

Borna Sor satiričar je koji je javnosti postao poznat kao jedan od autora emisije NewsBar. U svojim su se skečevima često doticali Milana Bandića.


Komentari