Sandra Švaljek: ‘Glas za bilo kojeg drugog kandidata, glas je za ostanak Milana Bandića!’

Photo: Slaven Janđel

Kazala je da je samo glas za nju, glas za promjene.

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek u četvrtak je održala završni izborni skup na Cvjetnom trgu.

Većinu govora, na početku kojeg je naglasila da skida rukavice, posvetila je skorašnjim izborima i obratila se građanima koji žele promjenu vlasti i načina vođenja Grada te kojima je, kao i njoj, njezinom stručnom timu i kandidatima na skupštinskoj listi, stalo do Zagreba.

Njima je poručila: “Glas za bilo kojeg drugog kandidata, glas je za ostanak Milana Bandića, jer ih on pobjeđuje u drugom krugu. Samo glas za mene, glas je za promjene“.

Pozvala ih je da glasaju za promjenu ako žele Grad bez nepotizma i klijentelizma te podjele plijena, ako žele dovoljan broj vrtića i osnovnih škola, vodovod i kanalizaciju u svim dijelovima Zagreba, ako žele grad u kojem građani neće biti žrtve lošeg upravljanja njihovim novcem, ako žele grad bez mobbinga, prijetnji i ucjena teta u vrtićima, zaposlenika u Gradskoj upravi i Zagrebačkom holdingu i ako ne žele da Zagrebački holding uskoro postane novi Agrokor.

„Svi vi koji biste mi donijeli pobjedu u drugom krugu, učinite to u prvom krugu, jer će u drugom krugu biti prekasno. Ne za mene nego za Zagreb“, poručila je Švaljek Zagrepčankama i Zagrepčanima.


Komentari