Sandra Benčić otkrila novost: ‘Nakon gotovo dvije godine uspješnog izbjegavanja i mene je sustiglo’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica iz Možemo! Sandra Benčić putem društvenih mreža otkrila je da je pozitivna na COVID 19. U objavi se našalila na račun boravka u samoizolaciji s obitelji te poručila da ima simptome kao kod jake prehlade. Svi su u obitelji cijepljeni pa kaže da je situacija podnošljiva.

Benčić: ‘Simptomi su kao kod jake prehlade’

“Nakon gotovo dvije godine uspješnog izbjegavanja, u petak je i mene sustigla korona. Sve okej za sad, simptomi su kao kod jake prehlade, samo su kosti ko u Jeremije”, poručila je Benčić na samom početku objave i otkrila kako je ostatak obitelji.

“Svi ostali u familiji odolijevaju, klincima je samoizolacija produženje prazničkog raja, a muž dobro prikriva simptome anksioznosti uzrokovane trotjednom obiteljskom idilom. Cijepljeni smo pa je sve ovo zapravo podnošljivo i nadamo se da ćemo uskoro doći do trenutka kada će korona postati sezonska dosadna bolest čija je najgora posljedica udubljenje kauča, pretjerano nakuhavanje i overdose info sadržajima, crtićima i društvenim mrežama”, zaključila je Sandra Benčić.

U komentarima su joj brojni prijatelji, ali i simpatizeri zaželjeli brz oporavak.

Komentari