SAJAM NA JELAČIĆU: Okusi i mirisi Slavonije u samom srcu Zagreba

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Domaći proizvodi na Trgu bana Josipa Jelačića.

Svi posjetitelji moći će uživati u mirisima i okusima koji su uključeni u sajam “Domaće je domaće”. Udruga branitelja proizvođača Panonija organizira izložbeno-prodajnu manifestaciju u samom srcu Zagreba.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]“Domaće je domaće” od 03.- 06. travnja 2016. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Radno vrijeme je od 8.00 do 20.00.[/box]

Uz pravu slavonskih gastro ponudu, kušajte neka možda zaboravljenih jela, a imate priliku razgledati i kupiti tradicijske rukotvorine, med, vino i ostale proizvode.

Udruga branitelja proizvođača “Panonija” okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, a prije dvije i pol godine udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih slavonskih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu.

Na Jelačiću se nalaze proizvođači poznatih slavonskih delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju.

Udruga Panonija pokrenula je vrlo uspješne i iznimno posjećene projekte Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda po kojima je postala prepoznatljiva.


Komentari