SADA OPTUŽUJE CURICU DA GA JE ‘NAVLAČILA’: Nakon odlaska u hotel, imali su spolni odnos dva puta

Facebook

Njihovo “druženje”, koje se odvijalo od 5. do 7. ožujka, prekinula policija koja ga je u zasjedi uhvatila u četiri ujutro.

Marijan G. (51) po zanimanju autoprijevoznik i Facebook predator, namamio je 13-godišnju djevojčicu u hotel u Vlaškoj s jednim ciljem, a to je seksualno iskorištavanje. No, čini se kako ju je manijak upoznao, navodno, još krajem 2014. godine, kada se često pojavljivao u kraju iz kojeg djevojčica dolazi. Navodno je čak dolazio kod njenih susjeda, no, njihovo zbližavanje ipak se odvijalo preko chata na Facebooku.

Poruke su počeli razmjenjivati oko prošlog Božića, a djevojčica mu je počela toliko vjerovati da mu je ustupila sve svoje lozinke, one na Facebooku i one na e-pošti, kako bi ju predator mogao dodatno kontrlirati. Manijaku, koji inače, nema prebivalište u Hrvatskoj, prijavljen je na adresu u Italiji, a živi u Švicarskoj, policija na teret stavlja tri kaznena djela. Spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina, mamljenje djece za zadovoljenje spolnih potreba i iskorištavanje djece za pornografiju, prenosi Jutarnji.

Imao spolne odnose s djetetom

Posljednji podatak koji je procurio u javnost jest taj da je manijak najmanje dva puta imao spolni odnos s djevojčicom u hotelu u Vlaškoj. Još bolesnija činjenice jest da je Marijan G. svjesno fotografirao dijelove njezina gologa tijela, a kamerom je snimao seksualni odnos koji je imao s njom. Istražitelji su snimka i fotografije pronašli na njegovu računalu i mobitelu, a još uvijek nije poznato što je manijak namjeravao s time napraviti jer je njihovo “druženje”, koje se odvijalo od 5. do 7. ožujka, prekinula policija koja ga je u zasjedi uhvatila u ponedjeljak  četiri ujutro.

Manijaku prijeti višegodišnji zatvor, a nevjerojatna činjenica je da se Marijan G. pokušao braniti i svaliti dio krivnje na djevojčicu. Prvo je kazao kako je djevojčica pristala na seksualni odnos bez prisile, a potom je kazao kako je ona forsirala njihove susrete i kako ga je obmanula kazavši mu da ima 28 godina.

 

Bio je na poslovnom putu u Hrvatskoj

Manijak je u Hrvatskoj zapravo bio na poslovnom putu, a angažirala ga je susjeda u Švicarskoj kako bi njezinim rođacima u Osijeku, za novčanu naknadu, odvezao nekakav namještaj. Bolesnik je očito drage volje prešao tisuće kilometara jer mu je prvotni plan bio “druženje” s djevojčicom, a nije na odmet bilo ni to što će zaraditi. No, činjenica da je djevojčica prije odlaska od kuće gledala vremensku prognozu za Italiju, vjerojatno znači da ju je planirao voditi u Italiju. No, što je s njom planirao još nije poznato.

>>> FACEBOOK PREDATOR PRIZNAO ZLE NAMJERE: Dao je izjavu od koje ćete se naježiti

>>> HOROR U CENTRU ZAGREBA: Facebook predator zatočio curicu u hotelu, namjeravao ju odvesti u Italiju?!


Komentari